Anac Backoffice

Om u als klant een zorg- en vlekkeloze verzekerings ervaring te garanderen werken wij samen met Anac Backoffice. Onze hele administratie en betalingsverkeer wordt verzorgd door Anac Backoffice. Zij zijn een specialist in verzekeren, administreren en klantcontacten. Samen zorgen wij dat u optimaal verzekerd bent.

Wat betekent dit voor u?
Onze dienstverlening is in zijn geheel afgestemd op onze samenwerking, wij huisvesten zelfs in hetzelfde gebouw. Dit zorgt ervoor dat de onderlinge communicatie optimaal verloopt. Voor u als klant betekent dit dat u nog beter geholpen wordt.

Binnen het betalingsverkeer wordt de naam Anac gebruikt. Als u een afschrift voorbij ziet komen met de naam Anac dan wordt er geincasseerd namens NSVV pakket. Het kan incidenteel voorkomen dat de naam Anac en NSVV pakket door elkaar wordt gebruik.

Anac Backoffice
Anac Backoffice
Het huidige bedrijf Anac Backoffice is opgericht in de jaren '70 onder de naam Algemene Nederlandse Automobilisten Club, simpelweg afgekort tot Anac. Deze vereniging had naast een verzekeringsproduct tal van andere speerpunten zoals Anac tankstations en wasstraten. Een aantal van deze bedrijven bestaat nog steeds. Deze hebben overigens geen band met het huidige Anac Backoffice.

Anac Backoffice is gevestigd te Eindhoven en ons team staat voor je klaar.