NSVV pakket

Met trots mogen wij u mededelen dat Blokweg, moedermaatschappij van De Autofinancier, speciaal voor de leden van NSVV een NSVV-polis heeft ontwikkeld. Via NSVV pakket verzekert u eenvoudig uw woning, inboedel of uw auto. Als één van de weinige verzekeraars ziet u direct of wij uw aanvraag accepteren. Dat betekent dat u binnen een aantal minuten weet of woning, inboedel of bijvoorbeeld uw auto verzekerd is, ook in het weekend en de avonduren.

Ontzorgen

Onze klantenservice staat dagelijks voor u klaar om u met uw verzekeringen te helpen. Onze medewerkers zijn vakkundig getraind en kunnen uw vragen vaak telefonisch direct beantwoorden. Wij combineren het voordeel van online met de service die u bij uw verzekering mag verwachten.

Blokweg verzekeringen en financieringen
Blokweg verzekeringen en financieringen en Blokweg Financieel Adviseurs B.V. Uw vertrouwde adres voor alles wat met verzekeren en geldlenen te maken heeft. Wij zijn er voor u. Vandaar ons motto 'hebt u een vraag of een probleem? Komt u er zelf niet uit? Bel ons'. Samen met een van onze medewerkers komt u er altijd uit.

Wie is de verzekeraar?

NSVV pakket werkt samen met ASR Verzekeringen. ASR Verzekeringen is onderdeel van ASR Nederland. Ontstaan in 1720 en ondertussen een van de grootste verzekeraars van Nederland. Zij bieden o.a. verzekeringen voor particulieren en staan onder toezicht van De Nederlandse Bank (DNB).

Kamer van Koophandel

KvK

In het online register kun je zoeken op ons KvK-nummer 18065300.Klachteninstituut Financiële Dienstverlening

Kifid

Kifid is het onafhankelijke loket voor het oplossen van geschillen tussen consumenten en financiële dienstverleners. In het online register kun je zoeken op ons Kifid-nummer 300.001785.